
Kumaş alan yerler,stok kumaş alan yerler,spot kumaş alan yerler,parti kumaş alan yerler,parti kumaş satın alan yerler,stok kumaş satın alan yerler,spot kumaş satın alan yerler,kumaş parçası alan yerler,kumaş parçası satın alan yer,kumaş parçası satın alan firma.
Pamuklu kumaş özellikleri
Pamuklu bir kumaşın avantajlarına ve dezavantajlarına bakalım. Bu malzemeden kıyafet satın alma artıları:
Nemi iyi emer. Şişme ile fiber hacim olarak neredeyse iki katına çıkabilir. Aynı zamanda, diğer kumaşlar ıslakken kolayca yırtılırsa, pamuk sadece daha güçlü hale gelir.
Pamuk hammaddeleri içeren şeyler ütülemeden sonra şeklini iyi hatırlar. Bu nedenle, cephaneliğinizde bu malzemeden yapılmış bir pantolon takımına sahip olmak bir zevktir.
Doğal pamuk, bu tür ince bir kumaşın bunu yapamamasına rağmen, şeylerin uzun süre ısı tutabildiği için içi boş elyaflardan oluşur.
Bir leke eklediyseniz, sirke ve alkol içeren organik çözücülerde güvenle çıkarılabilir.
Düşük üretim maliyeti ve dolayısıyla genel olarak hammadde, keten ve kıyafetler için düşük fiyatlar ile ayırt edilir.

Bazı kumaş türleri ipek kadar güçlüdür. Kırılması çok zor.
Dezavantajları şunları içerir:
Güneşe ve tükenmişliğe uzun süre maruz kalmak kalite kaybına yol açabilir. Deneysel olarak, araştırmacılar sürekli olarak sıcak ışınların altında kalmanın yaklaşık 1000 saat sürdüğünü düşündüler, böylece pamuk bozulmaya başladı.
Malzemeyi bir saniyeliğine çekmeden bir hafta kaynar suya batırırsanız, sıvı bir bulamaca dönüşecektir.
İşlenmemiş doku maalesef çok kolay buruşuyor ve hızlı bir şekilde orijinal özelliklerini kaybediyor. Doğal reçineler ve asitler bu eksikliği gidermeye yardımcı olur.
Sıradan Pamuk Kumaş. Parti kumaş alanlar
Pamuklu kumaşlar özelliklerinde her bakımdan mükemmel değildir, ancak yapay olanlardan çok daha üstündür. Şimdi modern bir şekilde elde edilen hammadde üretimini başlattılar – buna organik denir. Sağlık için tehlikeli mi? Geleneksel olandan farkı nedir? Karşılaştıralım.
Doğal ve organik pamuk arasındaki farklar
Geleneksel pamuk ve organik arasındaki fark çok büyük değildir – sadece malzemelerin kalitesi ve zararsız üretimden sorumludur.
Aşağıda, ana farkları anlamanıza yardımcı olacak bir tablo bulunmaktadır.
Biçerdöverlerin kullanımı ile hasat, zararlı maddelerin, yaprak dökücü maddelerin kullanılmasını, bitkilerin yapraklarının düşmesine neden olurken, hammaddenin kalitesi düşer.
Pamuk tohumları kendilerini zararlılardan koruyabilir, ancak çiftçiler genellikle kimyasallarla yardımcı olur.
Makine temizliği sırasında, birçok yaprak ve diğer bitkiler – yabani otlar – hammaddelere girer.
Hasat hızlı ve yüksek kalitede: pamuk tarlaları birkaç gün içinde boşalıyor.
Yetiştirme çok miktarda su gerektirir. Aral Denizi’nin kuru olmasının nedeni pamukun olduğunu söyleyen bir efsane var.
Üretkenliği arttırmak için, üretimden sonra toprağa ve yeraltı suyuna düşen pestisitler kullanılır. İnsan sağlığına çok zararlıdır.
Organik Pamuk.
Daha fazla üretim için hammaddelerin toplanması manuel olarak gerçekleşir. Böylece, sadece olgun çiçek salkımlarının seçilmesine yardımcı olur.
Lifler çiftçiler tarafından tohumlardan ayrılır. Bunun, dokuların kalite özelliklerini önemli ölçüde iyileştirmesi önemlidir.
Sulama, aşırı nemin buharlaşmasını önleyen modern bir şekilde gerçekleştirilir. Bu tür yöntemler tatlı su kullanımını önemli ölçüde azaltabilir.
Bu tür üretim, doğal haşere kontrol ajanlarının kullanımı ile karakterizedir. Örneğin, feromonlar veya özel yabani otlar üzerindeki maddeler olabilir, bunlar daha sonra manuel olarak çıkarılır.
Toprağı gübrelemek ve meyveyi arttırmak için çiftçiler organik maddelerle (humus, gübre vb.)
Böylece, sıradan pamuk üretimi kar elde etmeyi amaçlamaktadır. Ve ne yazık ki, satıcılar için daha fazla, yakın köy ve şehir sakinleri için daha kötü. Birçok çiftlik sahibi, çalışanlarının sağlığı, yeri doldurulamayan kaynakların doğru kullanımı ve çevresel zarar hakkında çok az önem veriyor. Ancak herkes dünyayı kaliteli pamukla besleyerek doğaya karşı çok ihmal etmez.
Pamuklu Kumaş Çeşitleri
Pamuklu kumaşlar dayanıklılıkları ve dayanıklılıkları ile ünlüdür, ancak türevlerinin özellikleri çok farklıdır. En yaygın olanına bakalım.
Denim. Kalın pamuklu dimi örgü malzemesi.
Kot pantolon (streç) . Çeşitli kot parçası alanlar aynı zamanda yoğun, ancak stok kumaş daha yumuşak ve iyi oturtmak için küçük bir sentetik ilavesiyle parça kot alan.

Ondan şeyler oldukça nadirdir: bu yumuşak, hoş bir doku ve aynı zamanda çok yoğun malzeme rahat pantolonlar tarafından dikilir, ancak nadiren satışta bulunurlar.
Kadife. Pamuklu kadife pantolonlar birkaç on yıl önce çılgınca popülerdi. Oldukça tanınabilir kabartma yapısı nedeniyle, kumaşı temizlemek zordur.
Basma. Çocuklar için ucuz elbiseler, yatak takımları, erkek gömlek ve çocuk bezi dikmek hangi dokunmatik malzemeye Kaba. Rusya’da 60-70’lerde yaygınlaştı. Geçen yüzyıl.
Jakarlı. Döşemedeki kabartma görüntü bu kumaşın liyakatidir. Lekeler, kareler, çizgiler – çeşitli desenler yapar. Jakar da gömlek malzemesi olarak kullanılır.
Pazen. Çok yumuşak ve kabarık lif. Çorapların rahatlığı ve rahatlığı sayesinde, pijama ve pazen iç çamaşırı dikilir. Böyle bir kumaş resmi bir etkinlikte yersiz görünecektir.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.