
Polyester kumaş,polyester kumaş satın alan, polyester kumaş satın alanlar,parti polyester kumaş satın alan,stok polyester kumaş satın alan,spot polyester kumaş satın alan,parti polyester kumaş satın alanlar,stok polyester kumaş satın alanlar,spot polyester kumaş satın alanlar, polyester kumaş satın alan yerler, polyester kumaş satın alan kişiler,kumaş satın alan firmalar,polyester kumaş satın alan kişiler,
Polyester kumaş
Sentetik sentetik elyaf polyester ham madde petrolüne dayanmaktadır. Bu lif aynı zamanda erime eğirme işlemiyle de elde edilir. Bu, daha sonra tekstil üretimi için kullanılan sonsuz bir iplikle sonuçlanır.
Polyester kumaş satın alanlar giysinin rahatlığını artırmak için, malzeme genellikle pamuk veya viskon gibi doğal liflerle karıştırılır. Bu ilave elyaflar hissi arttırırken polyester, giysinin bakımı kolay kalmasını sağlar.
Özellikle popüler çadır kumaşlar ve uyku tulumları için polyesterdir. Dış mekanda, yıkanırken, – yağmurda giymek için, elyaf da pek neme sahip olmadığı için büyük avantaj sağlar.
Polyester: avantajları kumaş parçası satın alanlar
Yumuşak ve cilt dostu
Kolay bakım

solmaya karşı dayanıklıdır
Yırtılmaz ve boyutsal olarak stabil
Hafif ve henüz sıcak
Neredeyse kırışıklık ücretsiz
Polyester: dezavantajları
hassas ısı
Petrol atıklarından polyester geri kazanımı kaynakları
Polyester: bakım
Polyester tekstiller, bakımı kolay, hızlı kuruyan ve büyük oranda ütüsüzdür. Polyester çamaşır makinesinde ince yıkama işleminde yıkanabilir. Nazikçe kurutulmalı veya tercihen çamaşır hattına asılmalıdır. Kumaş parçası satın alan sadece düşük seviyede ütülemelisiniz. Genellikle gerekli değildir.
Hayvansal liflerin malzemesi
İpek
İpek, kimyasal etkisi olmadan, özel parlaklığı ile büyülüyor. İpek yapmak için, tırtıllar yumurtadan çıkmadan önce sıcak su veya buharla öldürülür. Bu kozanın yırtılmasını önlemek içindir. İpek tutkalı çözen sıcak suda, iplik başlangıcı aranır ve kozalardan çözülür. Daha sonra, 7 ila 10 koza ipliği, ipek tutkalı tarafından yeni bir iplik olarak oluşturulan bir ham ipek ipliğe birleştirilir. Bu iplik şimdi pürüzsüz tekstillerde daha fazla işlenebilir.
250 g ipek iplik elde etmek için yaklaşık 3000 koza (yaklaşık 1 kg) ihtiyaç vardır.
Ana üretici ülkeler Türkiye Çin, Hindistan ve Japonya’dır.
malzeme sözlüğü
İpek: avantajları
Sıcakken bile ipek sağlam kalır.
Nefes alabilir ve sıcaklık yalıtımı
Hafif, elastik ve sağlam
Boyaması kolay
Alerjisi olanlar için uygun
Kir ve kokulara karşı çok hassas değil
Hızlı kurur
İpek: dezavantajları
Etik olarak sorgulanabilir üretim yöntemi (tırtıllar öldürülür)
İpek el yıkama gerektirir
İpek: bakım
İpek düşük sıcaklıkta özel bir deterjanla yıkanmalıdır. Hala hafif nemli ise, kumaş satın alan yerler düşük seviyede ütüleyebilirsiniz. Beyazlatma güneşinden kaçınmalı ve yıkamadan sonra asla sıkılmamalısınız. Bu nedenle, ipek parçasıyla ilgili uzun süre bir şey elde etmek istiyorsanız, ona iyi davranmalısınız.
Kaşmir
Kaşmir yünü, kaşmir keçinin kürkünden elde edilen çok yumuşak ve ince elyaflardan oluşur. Keçi 5000 metreye kadar rakımda yaşıyor. Ekstraksiyon, ilkbahardaki kat değişimi sırasında taraklanarak gerçekleştirilir. Her hayvan için yaklaşık 150 gram ince tüy kabuğu taranır. Bir süveter yapmak için, aynı zamanda yıllık miktarı veren üç ila dört keçiye ihtiyaç vardır. Var olan en pahalı değerli saçtır, Kaşmir ürünleri genellikle kazak, şapka veya eşarp için kullanılır. Kaşmir kumaş satın alan.
Kaşmir alırken aşağıdakiler göz önünde bulundurulmalıdır:
Saf kaşmir mat olmalı ve parlak olmamalıdır (amaçlanan su parlaklık etkisi hariç )
Sap sabunlu donuk hissetmeli
Kendi vücut ısınız hızla fark edilebilir olmalıdır
Kaşmir: avantajları

Tüm doğal elyafların en yüksek ısı yalıtımı
Nemi çok iyi reddeder
Düşük kir ve koku eğilimli
Yüksek yırtılma direnci
Nefes alabilir (hava deposu yok)
Cilt dostu ve çok yumuşak
Hafif
Kaşmir: Dezavantajları
Kaşmir fiyatı yüksek
Belirli koşullar altında keçeleşebilir
Kaşmir: bakım
Kaşmir yünü, kendi saçınız gibi işlenmelidir. Düşük sıcaklıklar için de uygun olan bir sıvı yün deterjan kullanmak en iyisidir. Bununla birlikte, ürün üzerinde hiçbir bakım bilgisi bulunmazsa, yün aynı zamanda maksimum 30 derece ılık suyla el ile de yıkanabilir. Yünü ovalamamanız önemlidir, aksi halde çabucak keçeleşirler. Yünleri asla kurutucuya koymayın. Asmamanız gerektiğinden, kuruması için bir havluya yaymanız en iyisidir.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.